Class 12th English Chapter-9 (The Earth) Objective Question

Class 12th English Chapter-9 (The Earth) Objective Question

Class 12th English Chapter-9 (The Earth) Objective Question

The earth

1. Benjy parents did not like because of grey eyes.
A. Mary
B. Florence
C. Rekha
D. Shikha
Answer-: B

2. Benjy left school at the age of.
A. Twelve
B. Thirteen
C. Fourteen
D. Fifteen
Answer-: C

3. Benjy purchased land from.
A. Sanders
B. Meanders
C. Randers
D. Pandors
Answer-: A

4. Florence later on Because the wife of.
A. Ranjay
B. Manjay
C. Benjay
D. Sanjay
Answer-: C

5. Benjy was the son of
A. John
B. Johnson
C. George
D. Charles
Answer-: B

6. Was the real owner of the land.
A. Sanders
B. Landers
C. Randers
D. Menders
Answer-: A

7. Benjy wanted to marry.
A. Florence
B. Clorence
C. Rupani
D. Diana
Answer-: A

8. The earth is written by.
A. Pearls S Buck
B. H. E Betes
C. Dr. Zakir Hussain
D. Mahatma Gandhi
Answer-: B

9. Benjy should be allowed to keep.
A. Goals
B. Cows
C. Doga
D. Hens
Answer-: D

10. Drives his parents from their home.
A. Benjy
B. Sanders
C. Johnson
D. Georage
Answer-: A
11. Johnson was a poor.
A. Teacher
B. Doctor
C. Carpenter
D. Farmer
Answer-: D

12. The suggested that Benjy should be allowed to keep hens.
A. Doctor
B. Teacher
C. Saint
D. Farmer
Answer-: A

13. The bank will give interest it and then one day , when you ( Benjy) are.
A. 20
B. 21
C. 19
D. 22
Answer-: B

14. Benjy had left school at the ago of.
A. 14
B. 15
C. 16
D. 13
Answer-: A

15. For many years Benjy ‘s father had been a local.
A. Teacher
B. Farmer
C. Parents
D. Doctor
Answer-: C

16. Benjy ‘s parents gave him a passbook when he was years.
A. 21
B. 22
C. 20
D. 23
Answer-: A

17. Johnson was in the possession of land.
A. Four acre
B. Two acre
C. Five acre
D. Six acre
Answer-: A

18. There was more than.
A. Two hundred and forty pounds
B. Two hundred and thirty pounds
C. Three hundred and forty pounds
D. Three hundred and thirty pounds
Answer-: B

19. Johnson rented land from.
A. Sanders
B. Landers
C. Panders
D. Randers
Answer-: A

20. Benjy moved into the house with as his wife at the ago of 40.
A. Johnson
B. Florence
C. Elizabeth
D. Victoria
Answer-: B

21. Benjy told his parents to eat in the.
A. Kitchen
B. Bathroom
C. Drawing room
D. Other room
Answer-: A

22. Benjy left his on the pavement.
A. Wife
B. Sister
C. Brother
D. Parents
Answer-: D

23. The earth is a.
A. Drama
B. Poetry
C. Story
D. Essay
Answer-: C

24. His hens were producing an average of.
A.Three hundred eggs
B. Two hundred eggs
C. One hundred eggs
D. None of these
Answer-: B

25. Benjy , s parents planned for a ceremony when he was.
A. Thirty
B. Twenty five
C. Twenty one
D. Fifteen
Answer-: C

26. H. E. Betes was born in.
A. 1906
B. 1905
C. 1915
D. 1824
Answer-: B

27. G. E. Bates died in.
A. 1974
B. 1984
C. 1964
D. 1954
Answer-: A

28. H. E. Bates first novel was published when he was only.
A. 20 years old
B. 21 years old
C. 25 years old
D. 30 years old
Answer-: B

29. The name of Johnson ,son was.
A. Jack
B. Tom
C. Benjy
D. Tony
Answer-: C

30. The johnson ‘s son was.
A. Insane
B. Blind
C. Lame
D. Simple minded
Answer-:  D

class 12th Science 
class 12th physicsClick Here 
class 12th chemistryClick Here 
class 12th BiologyClick Here 
class 12th HindiClick Here 
Class 12th EnglishClick Here 
Class 12th MathsClick Here 
Telegram Join Click Here 
WhatsApp channel Click Here 
App install Click Here 
YouTube ChannelClick Here 
class 12th Art’s 
class 12th HistoryClick Here 
class 12th GeographyClick Here 
class 12th pol ScienceClick Here 
class 12th HindiClick Here 
Class 12th EnglishClick Here 
Class 12th EconomicsClick Here 
Telegram Join Click Here 
WhatsApp channel Click Here 
App install Click Here 
YouTube ChannelClick Here 
class 12th Commerce
class 12th AccountancyClick Here 
class 12th Buisness StudiesClick Here 
class 12th EnterpreneurshipClick Here 
class 12th HindiClick Here 
Class 12th EnglishClick Here 
Class 12th EconomicsClick Here 
Telegram Join Click Here 
WhatsApp channel Click Here 
App install Click Here 
YouTube ChannelClick Here 
class 10th
10th ScienceClick Here 
10th social ScienceClick Here 
10th HindiClick Here 
10th SanskritClick Here 
10th mathsClick Here 
10th EnglishClick Here 
Telegram JoinClick Here 
WhatsApp channelClick Here 
App installClick Here 
YouTube ChannelClick Here 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp Channel Join Now
Telegram Channel Join Now
Instagram ID Follow Me

You cannot copy content of this page