Welcome to My channel kkg classes
Sweetest love I do not goe’
vvi objective question
Class-12th English
1. Donne present himself in sweetest love , I do not in.
A. The first person singular number
B.The first person pular number
C.The third person singular number
D. None of these
Answer-: A
2. Sweetest love I do not goe’ is.
A. A didactic poem
B. An allegorical poem
C. A love poem
D. None of these
Answer-: C
3. Donne is well know for his.
A. Songs and sonnets
B. Satires
C. Sermons
D. All of these
Answer-: D
4. In the poem , sweetest love I do not goe’ day stand for.
A. To die
B. To paint
C. Both
D. None of these
Answer-: A
5. Who has completed the poem sweetest love I do not goe’
A. John Donne
B. Andrew marvell
C. George Herbert
D. None of these
Answer-: A
6. John Donne was the pioneer of.
A. Elizabethan poetry
B. Metaphysical poetry
C. Restoration poetry
D. Noe classical poetry
Answer-: B
7. Sweetest love I do not geo is.
A. A sonnet
B. An ode
C. A lyric
D. A balled
Answer-: C
8. Sweetest love I do not goe’ has been addressed to.
A. Donne’s sister
B. Donne’s mother
C. Donne’s friend
D. Donne’s wife
Answer-: D
9. The occasion of the poem sweetest love I do not goe’ is donne’s.
A. Continental trip
B. Space tour
C. Voyage
D. None of these
Answer-: A
10. The poet in sweetest love I do not goe’ is his beloved.
A. Tired of
B. Sad for
C. Angry with
D. Happy for
Answer-: B
11.The poet John Donne is better than the.
A. Sun
B. Moon
C. Earth
D. Venus
Answer-: A
12. John Donne is going to leaving his wife behind.
A. Germany
B. France
C. England
D. Italy
Answer-: A
13. Wants to gladly accept death.
A. Ts Eliot
B. Walt Whitman
C. John Donny
D. John Keats
Answer-: C
14. John Donne had sen the sun setting night.
A. Tomorrow
B. Yesterday
C. Today
D. Coming
Answer-: B
15. His beloved says that she has a great love for.
A. John Keats
B. John Donne
C. D H Lawrence
D. Kamala das
Answer-: B
16. John Donny thinks that is certain.
A. Death
B. Life
C. Work
D. Walking
Answer-: A
17. They who one another keepe” is a statement taken from.
A. Sweet love I do not goe
B. Snake
C. Fire Hymn
D. An epitaph
Answer-: A
18. ” O how feeble is man’s power” is a statement taken from.
A. Sweetest love I do not goe’
B. Snake
C. Fire hymn
D. An epitaph
Answer-: A
19. Nor a lost houre recall” is a statement taken from.
A. Sweetest love I do not goe’
B. Snake
C. Fire hymn
D. An epitaph
Answer-: A
Bihar board 10th/12th Final Exam date 2026 📚 अनुमानित / प्रस्तावित तिथियाँ 10वीं (माध्यमिक) –…
बिहार बोर्ड अर्धवार्षिक परीक्षा 2025 9th & 10th Question Answer 10th Hindi Download 10th Sanskrit Download…
class 9th अर्धवार्षिक परीक्षा Question Answer 2025 Class 9th इतिहास लघु उत्तरीय प्रश्न उत्तर…
Bihar board Exam Form Apply And Download 2026 12th Exam Form Download 12th Ex-Regular Exam…
Bihar board exam form fillup karne mein important document बिहार बोर्ड (BSEB) परीक्षा फॉर्म भरने के…
Class 10th science chapter 1st objective MCQ Questions. 1. द्रव्यमान संरक्षण का नियम किसने दिया…