English 12th Subjective

The earth vvi subjective Q and Ans…

1. What did the doctor advise Benjy ‘s parents to ensure in his mental growth.
Answer-: The doctor advised them that Benjy needed interest that would strengthen his mind.

2. What did Benjy understand about a hen.
Answer-: Benjy understood the first and last thing about a hen that it purpose was laying eggs.

3. What did Benjy understand about the business of hens.
Answer-: Benjy understood about the business of hens that lay eggs and eggs could be sold to customers.

4. How did Benjy’s parents feel when he silently put the passbook in his pocket.
Answer-: When Benjy silently put the passbook in his pocket his parents feel a strange temper and pain.

5. What had Benjy’s parents excepted when they handed him the passbook.
Answer-: Benjy’s parents had expected a word of thinks when they handed him the passbook.

6. What did Benjy want to do with money.
Answer-: Benjy wanted to buy a piece of land.

7. Who had johnson rented their land from.
Answer-: Johnson had rented their land from mr. Sander.

8. Who was florence.
Answer-: Florence was girl working in Benjy’s chicken house and got married with Benjy.

9. Why did Benjy want to marry Florence.
Answer-: Benjy wanted to marry Florence because he needed a woman to help him in his work of poultry farming.

 

Kkg Classes

Recent Posts

Open Board (BBOSE) June Exam Dummy admit Card 2026

Open Board (BBOSE) June Exam Dummy admit Card 2026 10th Dummy Admit card Download  12th…

17 hours ago

कक्षा 1 से 8 गणित Question Answer त्रैमासिक परीक्षा 2026

कक्षा 1 से 8 गणित Question Answer त्रैमासिक परीक्षा 2026 कक्षा - I Download  कक्षा…

2 days ago

कक्षा 1 से 8 विज्ञान Question Answer त्रैमासिक परीक्षा 2026

कक्षा 1 से 8 विज्ञान Question Answer त्रैमासिक परीक्षा 2026 कक्षा - I Download  कक्षा…

3 days ago

class 1 to 8 English Question Answer त्रैमासिक परीक्षा 2026

class 1 to 8 English Question Answer त्रैमासिक परीक्षा 2026 कक्षा - I Download  कक्षा…

3 days ago

Bihar Open Board (BBOSE) Jun Exam 2026 Time Table

Bihar Open Board (BBOSE) Jun Exam 2026 Time Table BBOSE class/Notes Click Here  BBOSE WhatsApp…

5 days ago

BSEB compartment Scrutiny result 2026

BSEB compartment Scrutiny result 20 12th कंपार्टमेंटल स्कूटी रिजल्ट 2026 click here 10th कंपार्टमेंटल स्कूटी…

2 weeks ago