English 12th Subjective

The earth vvi subjective Q and Ans…

1. What did the doctor advise Benjy ‘s parents to ensure in his mental growth.
Answer-: The doctor advised them that Benjy needed interest that would strengthen his mind.

2. What did Benjy understand about a hen.
Answer-: Benjy understood the first and last thing about a hen that it purpose was laying eggs.

3. What did Benjy understand about the business of hens.
Answer-: Benjy understood about the business of hens that lay eggs and eggs could be sold to customers.

4. How did Benjy’s parents feel when he silently put the passbook in his pocket.
Answer-: When Benjy silently put the passbook in his pocket his parents feel a strange temper and pain.

5. What had Benjy’s parents excepted when they handed him the passbook.
Answer-: Benjy’s parents had expected a word of thinks when they handed him the passbook.

6. What did Benjy want to do with money.
Answer-: Benjy wanted to buy a piece of land.

7. Who had johnson rented their land from.
Answer-: Johnson had rented their land from mr. Sander.

8. Who was florence.
Answer-: Florence was girl working in Benjy’s chicken house and got married with Benjy.

9. Why did Benjy want to marry Florence.
Answer-: Benjy wanted to marry Florence because he needed a woman to help him in his work of poultry farming.

 

Kkg Classes

Recent Posts

Bihar board 10th/12th Final Exam date 2026

Bihar board 10th/12th Final Exam date 2026 📚 अनुमानित / प्रस्तावित तिथियाँ 10वीं (माध्यमिक) –…

2 days ago

बिहार बोर्ड अर्धवार्षिक परीक्षा 2025 9th & 10th Question Answer

बिहार बोर्ड अर्धवार्षिक परीक्षा 2025 9th & 10th Question Answer 10th Hindi  Download  10th Sanskrit  Download…

2 weeks ago

class 9th अर्धवार्षिक परीक्षा Question Answer 2025

  class 9th अर्धवार्षिक परीक्षा Question Answer 2025   Class 9th इतिहास  लघु उत्तरीय प्रश्न उत्तर…

2 weeks ago

Bihar board 10th/12th Exam Form Apply And Download 2026

Bihar board Exam Form Apply And Download 2026 12th Exam Form  Download  12th Ex-Regular Exam…

2 weeks ago

Bihar board exam form fillup karne mein important document

Bihar board exam form fillup karne mein important document बिहार बोर्ड (BSEB) परीक्षा फॉर्म भरने के…

2 weeks ago

Class 10th science chapter 1st objective MCQ Questions.

Class 10th science chapter 1st objective MCQ Questions. 1. द्रव्यमान संरक्षण का नियम किसने दिया…

2 weeks ago