English 12th Objective

Class 12th English Chapter-9 (The Earth) Objective Question

Class 12th English Chapter-9 (The Earth) Objective Question

The earth

1. Benjy parents did not like because of grey eyes.
A. Mary
B. Florence
C. Rekha
D. Shikha
Answer-: B

2. Benjy left school at the age of.
A. Twelve
B. Thirteen
C. Fourteen
D. Fifteen
Answer-: C

3. Benjy purchased land from.
A. Sanders
B. Meanders
C. Randers
D. Pandors
Answer-: A

4. Florence later on Because the wife of.
A. Ranjay
B. Manjay
C. Benjay
D. Sanjay
Answer-: C

5. Benjy was the son of
A. John
B. Johnson
C. George
D. Charles
Answer-: B

6. Was the real owner of the land.
A. Sanders
B. Landers
C. Randers
D. Menders
Answer-: A

7. Benjy wanted to marry.
A. Florence
B. Clorence
C. Rupani
D. Diana
Answer-: A

8. The earth is written by.
A. Pearls S Buck
B. H. E Betes
C. Dr. Zakir Hussain
D. Mahatma Gandhi
Answer-: B

9. Benjy should be allowed to keep.
A. Goals
B. Cows
C. Doga
D. Hens
Answer-: D

10. Drives his parents from their home.
A. Benjy
B. Sanders
C. Johnson
D. Georage
Answer-: A
11. Johnson was a poor.
A. Teacher
B. Doctor
C. Carpenter
D. Farmer
Answer-: D

12. The suggested that Benjy should be allowed to keep hens.
A. Doctor
B. Teacher
C. Saint
D. Farmer
Answer-: A

13. The bank will give interest it and then one day , when you ( Benjy) are.
A. 20
B. 21
C. 19
D. 22
Answer-: B

14. Benjy had left school at the ago of.
A. 14
B. 15
C. 16
D. 13
Answer-: A

15. For many years Benjy ‘s father had been a local.
A. Teacher
B. Farmer
C. Parents
D. Doctor
Answer-: C

16. Benjy ‘s parents gave him a passbook when he was years.
A. 21
B. 22
C. 20
D. 23
Answer-: A

17. Johnson was in the possession of land.
A. Four acre
B. Two acre
C. Five acre
D. Six acre
Answer-: A

18. There was more than.
A. Two hundred and forty pounds
B. Two hundred and thirty pounds
C. Three hundred and forty pounds
D. Three hundred and thirty pounds
Answer-: B

19. Johnson rented land from.
A. Sanders
B. Landers
C. Panders
D. Randers
Answer-: A

20. Benjy moved into the house with as his wife at the ago of 40.
A. Johnson
B. Florence
C. Elizabeth
D. Victoria
Answer-: B

21. Benjy told his parents to eat in the.
A. Kitchen
B. Bathroom
C. Drawing room
D. Other room
Answer-: A

22. Benjy left his on the pavement.
A. Wife
B. Sister
C. Brother
D. Parents
Answer-: D

23. The earth is a.
A. Drama
B. Poetry
C. Story
D. Essay
Answer-: C

24. His hens were producing an average of.
A.Three hundred eggs
B. Two hundred eggs
C. One hundred eggs
D. None of these
Answer-: B

25. Benjy , s parents planned for a ceremony when he was.
A. Thirty
B. Twenty five
C. Twenty one
D. Fifteen
Answer-: C

26. H. E. Betes was born in.
A. 1906
B. 1905
C. 1915
D. 1824
Answer-: B

27. G. E. Bates died in.
A. 1974
B. 1984
C. 1964
D. 1954
Answer-: A

28. H. E. Bates first novel was published when he was only.
A. 20 years old
B. 21 years old
C. 25 years old
D. 30 years old
Answer-: B

29. The name of Johnson ,son was.
A. Jack
B. Tom
C. Benjy
D. Tony
Answer-: C

30. The johnson ‘s son was.
A. Insane
B. Blind
C. Lame
D. Simple minded
Answer-:  D

class 12th Science
class 12th physics Click Here
class 12th chemistry Click Here
class 12th Biology Click Here
class 12th Hindi Click Here
Class 12th English Click Here
Class 12th Maths Click Here
Telegram Join Click Here
WhatsApp channel Click Here
App install Click Here
YouTube Channel Click Here
class 12th Art’s
class 12th History Click Here
class 12th Geography Click Here
class 12th pol Science Click Here
class 12th Hindi Click Here
Class 12th English Click Here
Class 12th Economics Click Here
Telegram Join Click Here
WhatsApp channel Click Here
App install Click Here
YouTube Channel Click Here
class 12th Commerce
class 12th Accountancy Click Here
class 12th Buisness Studies Click Here
class 12th Enterpreneurship Click Here
class 12th Hindi Click Here
Class 12th English Click Here
Class 12th Economics Click Here
Telegram Join Click Here
WhatsApp channel Click Here
App install Click Here
YouTube Channel Click Here
class 10th
10th Science Click Here
10th social Science Click Here
10th Hindi Click Here
10th Sanskrit Click Here
10th maths Click Here
10th English Click Here
Telegram Join Click Here
WhatsApp channel Click Here
App install Click Here
YouTube Channel Click Here
Kkg Classes

Recent Posts

Class 12th English Poetry Chapter-10 (My grandmother House) Objective

Class 12th English Poetry Chapter-10 (My grandmother House) Objective Question Poetry My grandmother House 1.…

2 days ago

Class 12th English Poetry Chapter-9 (Snake) Objective Question

Class 12th English Poetry Chapter-9 (Snake) Objective Question Poetry Snake 1. The phrase a king…

2 days ago

Class 12th English Poetry Chapter-8 (Fire-Hymn) Objective

Class 12th English Poetry Chapter-8 (Fire-Hymn) Objective Question Poetry Fire-Hymn 1. The term zoroastrain' in…

2 days ago

Class 12th English Poetry Chapter-7 (Macavity: the mystery cat) Objective

Class 12th English Poetry Chapter-7 (Macavity: the mystery cat) Objective Question Poetry Macavity: the mystery…

2 days ago

Class 12th English Poetry Chapter-6 (The soldiers) Objective

Class 12th English Poetry Chapter-6 (The soldiers) Objective Question Poetry The soldiers 1. The soldier…

2 days ago

Class 12th English Poetry Chapter-5 (An Epitaph Walter) Objective

Class 12th English Poetry Chapter-5 (An Epitaph Walter) Objective Question Poetry An Epitaph Walter 1.…

2 days ago